2018. március-pezsgett az élet a KGSZI- ben

Március-pezsgett az élet a KGSZI- benBővelkedett eseményekben a márciusi hónap iskolánkban. Március 2-án már második alkalommal került megrendezésre Karcagon A „Szakképzés jövője- a jövő szakképzése” szakmai konferencia, melynek kapcsán meghirdetésre került egy házi verseny. Prezentáció készítése volt a feladat, melynek témája: „Miért szeretem a szakmámat?” A versenyen a 11. K osztály csapata II. helyezést ért el. A csapat tagjai: Szabados Kinga Júlia, Andrási Máté és Jernei Mihály. Felkészítésüket már hagyományosan egy tanári team segítette: Csík Jánosné, Madarassy Anikó, Molnár Ferencné, Pintér Edit, Sindel Edit és Szabó Zoltán. A díjátadásra ünnepélyes keretek között Karcagon, a Szakmai Konferencián került sor.

7-én délután közösségi programmal búcsúztattuk a telet a Gimi épületében. Honfoglaló, kártyajátékok, Bumm, és Activity tette izgalmassá a délutánt, az emeleti zsibongóban frissen készült fánk is várta a diákokat. A program szervezői Csík Jánosné, Pintér Edit, Sindel Edit voltak.

Március 15. emlékére- Iskolánk méltón emlékezett a márciusi ifjakra, ünnepi műsor keretében emlékeztünk a márciusi ifjakra, az 1848-49 –es forradalom és szabadságharc 170 éves évfordulójára. A műsor készítésében Márkusné Tóth Erzsébet és Szabó Csaba vett részt.

Egy diákunk 2018. március 24-én a szolnoki POK által rendezett Szenti Ernő megyei rajzversenyen vett részt. A nagyszabású versenyre 19 iskola 51 diákja nevezett a megye területéről. Gulácsi Anna 11.K osztályos tanuló tisztességes helytállásáért emléklapot kapott. Csendélet kategóriában készült munkáját láthatjátok:

A tavaszi szünet előtti utolsó napján a vidámságé volt a főszerep. A 12. I osztály Sindel tanárnővel tojásokat rejtett el az iskola területén. A tojáskeresést nagyon jó hangulat kísérte. Köszönjük ezt a jó ötletet a 12. I osztálynak.