Karcagi SZC Hámori András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
Varga Viktória

„Az érettségit tavaly szereztem a Tagintézményben. Nagy öröm számomra, hogy 1 év alatt kaphatom meg a szakmám. Hálásak vagyunk tanárainknak, hiszen kedvesek, és legjobb tudásuk szerint oktatnak minket, hogy minél jobbak lehessünk. Büszke vagyok rá, hogy iskolánk amellett, hogy halad a korral, hűen őrzi a régi hagyományokat is, mint például a Hámori Napok, melynek zárásaként megrendezik a Szalagavatót, ez minden diáknak felejthetetlen élményt biztosít.”

Varga Viktória – 13/D nappali

Karsa Viktória

„Tavaly sikeres érettségit tettem, jelenleg Ügyvitel szakos hallgató vagyok. Szeretem az iskolát, mivel az alapvető jó hangulatot az intézményben sétálva is érzékeli az ember, ha ránéz a faliújságon elhelyezett képekre, rajzokra.”

Karsa Viktória – 13/D nappali

 Karcagi SZC Kunszentmártoni Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
Jernei Mihály

„A középiskolai tanulmányaim során ebben a középiskolában rengeteg új élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. A közös programok és a kirándulások összehozzák a közösséget, sok barátság kötődik. A tanárok rendkívül barátságosak és segítőkészek, mindig bizalommal fordulhatunk feléjük. Lelkiismeretesen felkészítenek bennünket az érettségi vizsgákra. Kitartással és szorgalommal itt is el lehet érni azt, amit más iskolákban és ehhez itt minden segítséget megkapunk. Örülök, hogy ebben az iskolában tanulhatok.”

Jernei Mihály 11.K szakgimnázium, informatika

Szabados Kinga Júlia

„Az iskolában sok színes programon vehetek részt, rengeteg élményt és emléket kapok. Csodálatos embereket ismerhettem meg mind a diákok, mind a tanárok személyében. Nem tudok elég hálás lenni a sok segítségért, a beszélgetésekért, a tanácsokért, habár tudom magamról, hogy ezeket nem mindig pozitívan fogadja az ember. Ha újra kellene kezdenem a középiskolai tanulmányaimat, újból ide jelentkeznék.”

Szabados Kinga Júlia 11.K szakgimnázium, turisztika

Karcagi SZC Nagy László Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
Piroska Szintia Éva

 „Kiskörén lakom, 2014 szeptembere óta vagyok a Kunhegyesi Nagy László Iskola diákja. Három évig a szakiskolában tanultam, szakács szakmát szereztem. Jelenleg a gimnázium 11. évfolyamán, érettségire felkészítő osztályba járok.

2017 márciusában lehetőségem nyílt a franciaországi Beuvry-ben szakmai tapasztalatok szerzésére. A város egyik éttermében három héten át dolgoztam. Közben kirándulásokat is tettünk, így eljutottam Párizsba és a tengerpartra is. Nagyon szép élményekkel gazdagon tértem haza.”

Piroska Szintia Éva 11.osztályos/nappali

Karcagi SZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
Kovács Judit

„A képzés számomra nagyon hasznos, hiszen pénzügyi ügyintézőként dolgozom, ahol a munkám során alkalmazni tudom mindazt a tudást, amit a tanárok által sajátítottam el. Az oktatók felkészültek, az eszközök biztosítottak. Sokkal felkészültebb vagyok a munkahelyemen és nem rettenek meg az új feladatoktól sem.”

Kovács Judit – Pénzügyi számviteli ügyintéző (felnőttoktatás, esti)

Török Ágnes

 „Nagyon szeretek az iskolába járni. Tanáraink nagyon felkészültek és minden szempontból segítik a tananyag megértését, ezáltal megkönnyítik, a munka melletti tanulást. Ennek a szaknak hála szélesedett a látóköröm, bepillantást nyertem a pénzügy világába, amit magánemberként is hasznosítani tudok.”

Török Ágnes- Pénzügyi számviteli ügyintéző (felnőttoktatás, esti)