GINOP-6.1.3-17-2018-00010


INGYENES NYELVI KÉPZÉS ELŐJELENTKEZÉS

Tisztelt Érdeklődő!
Most lehetősége nyílik a Karcagi Szakképzési Centrum GINOP-6.1.3-17-2018-00010 “Nyelvi készségek fejlesztése a Karcagi Szakképzési Centrum intézményeiben” című projektje révén az Ön számára nézve költségmentes nyelvtanfolyamon részt venni. A tanfolyamok Jász-Nagykun-Szolnok megyében, összesen hét helyszínen, nyolc intézményben kerülnek megszervezésre és lebonyolításra. (Tagintézményeinkről bővebb információ itt). A képzések megkezdését bemeneti szintfelmérő előzi meg, ezt követően azok 120 órásak, tanúsítvánnyal végződnek.

FIGYELEM! Az Előjelentkezés 2019. február 5-én lezárul!

Jelen projekt célcsoportja mindenki, aki 16-25 év közötti és az adott nyelvből készségekkel nem, vagy alacsony szinten rendelkező, de várjuk a 26-65 éves korosztály jelentkezését is!
Az alábbi igényfelmérő kérdőív kitöltése nem minősül hivatalos jelentkezésnek, erre a képzések indulásakor lesz lehetőség, tehát Önre és a Karcagi Szakképzési Centrumra nézve semmilyen kötelezettséggel nem bír.

A kérdőívet kitöltők – amennyiben megfelelnek a GINOP-6.1.3-17 pályázati Felhívásban előírt jelentkezési feltételeknek – előnyben részesülnek a képzések indításakor. 16 év alattiak, 65 év felettiek illetve diplomával rendelkezők sajnos nem lehetnek jelen projekt célcsoportjai, azaz számukra kizárólag önköltséges képzésekkel tudunk szolgálni. Egy fő, egy nyelvre, ezen belül csak egy szintre jelentkezhet.

Kérjük, érdeklődés esetén szíveskedjen az alábbi kérdőívet kitölteni, hogy a projekt indulásakor Önnel is elsők között vehessék fel kollégáink a kapcsolatot!

Kitöltöm a kérdőívet


Amennyiben papír alapú jelentkezéssel kíván élni, kérjük, kattintson ide és a kitöltött dokumentummal fáradjon be tagintézményünk egyikébe, melyek elérhetőségeit az alábbi táblázatban találja.
A kitöltött dokumentumot csak személyes átadás után tudjuk feldolgozni.

Jelentkezési lapKER szintek

Tagintézményeink elérhetőségei
Karcagi SZC Hámori András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 5350 Tiszafüred, Ady Endre út 4.
Karcagi SZC Kunszentmártoni Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 5440 Kunszentmárton, Kossuth Lajos utca 37.
Karcagi SZC Lábassy János Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája  5200 Törökszentmiklós, Almásy út 51.
Karcagi SZC Mezőtúri Szakközépiskolája és Kollégiuma  5400 Mezőtúr, Földvári út 8.
Karcagi SZC Nagy László Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma  5340 Kunhegyes, Kossuth út 30-32. és Kossuth út 15-17.
Karcagi SZC Teleki Blanka Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma  5400 Mezőtúr, Dózsa György. u. 17.
Karcagi SZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 5300 Karcag, Varró utca 8.
Karcagi SZC Ványai Ambrus Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája  5420 Túrkeve, József Attila utca 23.