Ugrás a fő tartalomra

(5300) Karcag, Dózsa György út 29


(06 59) 500 130

Széchenyi 2020

Hírek


2023. máj. 5.

    Ballagás 2023

    "Nem az a lényeg, hogy együtt tanultunk, hanem az, hogy együtt voltunk. Együttlétünkben közöttünk lebegett, s kötözte szálait a szeretet."

    Ballagás 2023

    Kedves Végzős Diákok! Szalay László szerint "Nem az a lényeg, hogy együtt tanultunk, hanem az, hogy együtt voltunk. Együttlétünkben közöttünk lebegett, s kötözte szálait a szeretet." Ballagásuk alkalmából sok szeretettel gratulál a Karcagi Szakképzési Centrum vezetősége és központi szervezete. A sikeres vizsgaidőszak mellett azt kívánjuk, hogy nagy szeretettel emlékezzenek ezekre az évekre, s ha később újra találkoznak, ugyanilyen szeretettel üdvözöljék egymást.

    Kedves Szülők!   Gyermekük most egy meghatározó mérföldkőhöz, a felnőtt lét küszöbéhez érkezett, melynek elengedhetetlen feltétele volt az Önök biztató szeretete, féltő gondoskodása. Kívánjuk, hogy a jövőben is ez a feltétlen, biztató szeretet határozza meg az életüket, és mindig sok örömük teljen gyermekükben!

    Tisztelt Intézményvezetés! Kedves Oktató Kollégák!  Önök éveken keresztül, napról napra kézen fogva kísérték, biztatták, támogatták tanítványaikat, akik most itt állnak előttünk szép rendben, mosolygósan. Őszintén gratulálunk ehhez az áldozatos oktató-nevelő munkához, további tevékenységükhöz pedig számos szakmai sikert és jó egészséget kívánunk!

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Együtt a lemorzsolódás ellen – a szakképzés jövője érdekében

    Együtt a lemorzsolódás ellen – a szakképzés jövője érdekében

    A Karcagi SZC Teleki Blanka Gimnázium, Technikum és Kollégium intézményében ezzel a címmel került megrendezésre 2024. március 26-án a végzettség nélküli korai iskolaelhagyás megelőzésének jógyakorlatait bemutatandó szakmai fórum, a vármegyei szakképzési centrumok szakképző intézményeinek szakemberei számára.

    2024. márc. 28.
    Kamarai egyeztető fórum a Varróban

    Kamarai egyeztető fórum a Varróban

    Karcagi intézményünk adott otthont 2024. március 12-én a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megvalósult szakmai egyeztető fórumnak.

    2024. márc. 14.
    NAT 2020-ra épülő érettségi vizsgák – kihívások és válaszok

    NAT 2020-ra épülő érettségi vizsgák – kihívások és válaszok

    Workshop az új típusú érettségire történő oktatói felkészítés témakörében

    2024. febr. 26.


    KIMIKK
    CIBAKERT Mezőgazdasági Kft.COOP Szolnok Zrt.Essen Gyermekétkeztetési Kft.Fazekas Faipari Kft.FF Fémfeldolgozó Zrt.Hídknap Faipari Kft.K.F. Építőipari Kereskedelmi Szolgáltató Kft. DunaharasztiKun-Metalokála Kft.REXTOR KFT.Sándor Service Kft.SBS Kft.SZIMmetria Kft.TESCOTisza Balneum Hotel**** TiszafüredUNITRANS Kft.UniTurn Fémipari Kft.ZO-HA Trans Kft.
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Karcagi Szakképzési Centrum

        (5300) Karcag, Dózsa György út 29

      • Telefon: (06 59) 500 130

        E-mail: karcagiszc@karcagiszc.hu

        OM azonosító: 203040

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001026 Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000308


      2024Karcagi Szakképzési Centrum