Ugrás a fő tartalomra

(5300) Karcag, Dózsa György út 29


(06 59) 500 130

Széchenyi 2020

Intézményeink adatai


Karcagi SZC Hámori András Technikum és Szakképző IskolaKarcagi SZC Hámori András Technikum és Szakképző Iskola

Arra törekszünk, hogy tanítványainkat felkészítsük az általuk választott szakma végzésére, szem előtt tartva a munkaerőpiac elvárásait, valamint felkészítsük az életre. Az együttműködés fontos eleme a kommunikáció, amelyet az iskola a világhálón keresztül is folytatni kíván a szülőkkel, diákokkal, és azon látogatókkal, akik virtuálisan szeretnének betekintést nyerni intézményünkbe. A színes képzési kínálatát bemutatásával szeretnénk segíteni a szakmaválasztást. A nappali és esti tagozatos képzések lehetőséget biztosítanak a felnőttek képzésére is.

Karcagi SZC Kunszentmártoni Technikum, és Szakképző IskolaKarcagi SZC Kunszentmártoni Technikum, és Szakképző Iskola

Fontos feladatunknak tartjuk, hogy a Tiszazug szellemi, oktatási, művelődési központjává váljunk, ezért kiemelten kezeljük az érettségit adó képzést. A régió hátrányos helyzetén a kiművelt emberfők, az érettségizettek számának növelésével kívánunk pozitívan változtatni, ugyanakkor lehetőséget kívánunk biztosítani az intézményben tanuló diákoknak arra, hogy középiskolai tanulmányaikat befejezve hasznos tudással kezdjék meg felnőtt életüket a munkaerő-piacon.

 • Telefon

  +3656/461-144

 • Weboldal

 • Cím

  5440 Kunszentmárton, Kossuth Lajos út 37.

Karcagi SZC Lábassy János Technikum és Szakképző IskolaKarcagi SZC Lábassy János Technikum és Szakképző Iskola

Iskolánkban 1976 óta folyik szakképzés. Jelenleg -az élethosszig tartó tanulás gondolatát szem előtt tartva- továbbtanulási lehetőséget biztosítunk mind az általános iskolából kikerülő gyermekek számára, mind azon felnőttek részére, akik újabb végzettséget szeretnének szerezni. Bízom benne, hogy honlapunkon megtalál minden – az Ön számára - szükséges információt. Amennyiben további kérdése van keressen bennünket valamelyik elérhetőségünkön, kollégáim örömmel lesznek segítségére.

 • Telefon

  +3656/390-279

 • Weboldal

 • Cím

  5200 Törökszentmiklós, Almásy út 51.

Karcagi SZC Mezőtúri Szakképző Iskola és KollégiumKarcagi SZC Mezőtúri Szakképző Iskola és Kollégium

Dokumentáltan 1872-től folyik ipari tanoncképzés városunkban. Abban az évben alapította az Ipartársulat az Iparostanonc Iskolát. Az idő múlásával a történelmi korok változásai a képzés elnevezését és tartalmát is átalakították. 1973. szeptember elsejével kapott a szakmunkásképzés újonnan épült, korszerű eszközökkel, szertárakkal felszerelt tanügyi épületet. 1974. január elsejétől önálló igazgatású az iskola. Az eltelt évek alatt tovább fejlődött, bővült az intézmény. 1992-től több szakma gyakorlati oktatásának a feltételei teremtődtek meg az iskolai tanműhelyek létrehozásával. 1998-ban a tanügyi épület bővítésével, korunk igényének megfelelő szintű kollégiumi résszel gyarapodott az iskola.

 • Telefon

  +3656/350-422

 • Weboldal

 • Cím

  5400 Mezőtúr, Földvári út 8.

Karcagi SZC Nagy László Gimnázium, Technikum és Szakképző IskolaKarcagi SZC Nagy László Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

Jellemző a családias légkör, a tanulók problémáira érzékeny tantestület, egyéni képességek feltárása és kibontakoztatása, tehetséggondozás, továbbtanulásra felkészítés, sokszínű szakmaválaszték, fejlesztő tevékenység. Tanulóink eredményesen szerepelnek különböző versenyeken (OKTV, szakmai versenyek, pályázatok). Kiemelt sportolási lehetőség van több szakágban: röplabda, torna, labdarúgás, kézilabda, gyeplabda, majorett. (2010-től új és korszerű tornatermünkben). A torna és a röplabda csapataink országos versenyeken kiemelkedő eredményeket érnek el.

 • Telefon

  +3659/530-177

 • Weboldal

 • Cím

  5340 Kunhegyes, Kossuth Lajos út 15-17.

Karcagi SZC Teleki Blanka Gimnázium, Technikum és KollégiumKarcagi SZC Teleki Blanka Gimnázium, Technikum és Kollégium

Teleki Blanka a 19. században mert nagyot álmodni. Neki köszönhetően az Alföld szívében, Mezőtúron 1897. szeptemberében megnyitotta kapuit egy iskola, amely kifejezetten a nőnevelés úttörőjének számított abban a korban. Ahogy teltek az évek, évtizedek, generációk sokasága nevelődött a régi épület falai között. Folyton megújuló iskolánk ma is szeretettel és odafigyeléssel várja volt, mostani és leendő diákjait. Képzéseink között található gimnázium, többféle tagozattal, szakgimnáziumi és technikusi osztályok is. A régi épület egyszerre kívánja ötvözni a hagyományokat, klasszikus értékeket és a megújulást, modernizációt is. A Teleki egyik erőssége mindig is a színesség, sokoldalúság volt. Hogy mit jelent ez a valóságban? El kell jönni, meg kell nézni, részt kell venni. Várunk!

 • Telefon

  +3656/350-082

 • Weboldal

 • Cím

  5400 Mezőtúr, Dózsa György út 17

Karcagi SZC Ványai Ambrus Technikum, Szakképző Iskola és KollégiumKarcagi SZC Ványai Ambrus Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Iskolánk az új technikákat és a hagyományos módszereket ötvözve, kiváló pedagógiai-módszertani tudással rendelkező, felkészült oktatók segítségével indítja el tanulóit az élet útján. Hitvallásunk, hogy minden diák tehetséges valamiben. Ebben a szellemben neveljük, tanítjuk őket, ismertetjük meg velük az általuk választott szakok sokszínűségét. Az iskolai élet nem csupán a négy fal között, az elméleti tanórák keretében zajlik, hanem tanműhelyeinkben, illetve külső gyakorlati helyeken. A szakkörök, felzárkóztató foglalkozások, pályázatok és tanulmányi versenyek közül választva, a délutáni iskolai életet élmény dússá téve igyekszünk mozgalmas órákat nyújtani az itt tanuló diákok számára. Színes képzési palettánkból mind az általános iskolából kikerülő gyerekek, mind a tanulni vágyó felnőttek találhatnak érdeklődésüknek megfelelőt. Legfontosabb céljaink a diákok önértékelésének, a választott szakma szeretetének kialakítása, az egészséges életmód és a környezettudatosság fontosságának erősítése.

 • Telefon

  +3656/361-439

 • Weboldal

 • Cím

  5420 Túrkeve, József Attila utca 23

Karcagi SZC Varró István Technikum, Szakképző Iskola és KollégiumKarcagi SZC Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Iskolánk komoly szakképzési hagyományokkal rendelkezik, sokszínű nevelő-oktató feladatot lát el a szakképzés, a kollégiumi nevelés, a felzárkóztató tevékenység és a tehetséggondozás területén nappali és felnőttképzés keretein belül is. Ismerkedjen meg bővebben iskolánkkal, képzéseinkkel, további információért a megadott elérhetőségek bármelyikén bizalommal keresheti dolgozóinkat.

 • Telefon

  +3659/312-202

 • Weboldal

 • Cím

  5300 Karcag Varró u. 8.CIBAKERT Mezőgazdasági Kft.COOP Szolnok Zrt.Essen Gyermekétkeztetési Kft.Fazekas Faipari Kft.FF Fémfeldolgozó Zrt.Hídknap Faipari Kft.K.F. Építőipari Kereskedelmi Szolgáltató Kft. DunaharasztiKun-Metalokála Kft.REXTOR KFT.Sándor Service Kft.SBS Kft.SZIMmetria Kft.TESCOTisza Balneum Hotel**** TiszafüredUNITRANS Kft.UniTurn Fémipari Kft.ZO-HA Trans Kft.
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Karcagi Szakképzési Centrum

   (5300) Karcag, Dózsa György út 29

  • Telefon: (06 59) 500 130

   E-mail: karcagiszc@karcagiszc.hu

   OM azonosító: 203040

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001026 Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000308


  2024Karcagi Szakképzési Centrum