Ugrás a fő tartalomra

(5300) Karcag, Dózsa György út 29


(06 59) 500 130

Széchenyi 2020

Hírek


2023. dec. 12.

  Jógyakorlatok megosztása a felnőttek oktatása, felnőttek képzése terén a Lábassyban

  2023. december 12-én a Karcagi SZC Lábassy János Technikum és Szakképző Iskolában workshopot rendeztünk centrumunk nyolc szakképző intézménye számára.

  Jógyakorlatok megosztása a felnőttek oktatása, felnőttek képzése terén a Lábassyban

  A marketingtevékenységtől a sikeres vizsgáig

  Jógyakorlatok megosztása a felnőttek oktatása, felnőttek képzése terén a Lábassyban

  1. december 12-én a Karcagi SZC Lábassy János Technikum és Szakképző Iskolában workshopot rendeztünk centrumunk nyolc szakképző intézménye számára.

  A résztvevők között üdvözölhettük Vida Tamás főigazgató urat, Moldván György főigazgató-helyettes urat, valamint igazgatókat, igazgatóhelyetteseket, gyakorlatioktatás-vezetőket, felnőttképzési vezetőt és iskolatitkárt, de képviseltették magukat a szakképzési centrum munkatársai is.

  A műhelymunka homlokterében a felnőttek oktatására, illetve a felnőttek képzésére irányuló tevékenység megszervezése és lebonyolítása állt. Előadónk, Kálmán Andrea Krisztina igazgató asszony részletesen bemutatta az intézményvezetésnek az iskola megmaradásáért és jövőjéért folytatott munkáját. Őszintén beszélt a felnőttképzési tevékenységhez vezető útról – a marketingtevékenységtől kezdve egészen a sikeres vizsgatevékenységig. Kiemelte az egységes, innovatív, példamutató és felelősségteljes gondolkodású vezetés, az összetartó oktatói testület, valamint a helyi partnerekkel való szoros kapcsolat fontosságát. Az intézményvezető asszony gondolataira reflektálva Szőke Szilárd igazgatóhelyettes úr felhívta a figyelmet az intézményi erősségek kiaknázására, a helyi munkaerőpiaci igények alapos felmérésére, illetve a környező települések felé történő nyitásra. Vida Tamás főigazgató úr megköszönve az intézményvezetés előadását, emlékeztetett az intézmények fejlesztési lehetőségeinek növekedésére, Moldován György főigazgató-helyettes úr pedig aláhúzta a minőségi oktatás és képzés megvalósításának fontosságát, valamint a speciális helyi munkaerőpiaci igényekhez való alkalmazkodást. Ezt követően az intézmények képviselői kötetlen beszélgetés során osztották meg egymással a felnőttek oktatása és képzése során szerzett tapasztalataikat.

  Ezúton is köszönjük törökszentmiklósi intézményünk vezetőségének és kollégáinak a műhelymunka lebonyolításában nyújtott segítségét, a tartalmas és hasznos információcserét, valamint a szíves vendéglátást.

  A jövő évben folytatódik a szakképzési centrumunkon belüli műhelymunka-sorozat, melynek célja a szakmai tudás, valamint a jógyakorlatok egymás közötti megismertetése, átadása.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  NAT 2020-ra épülő érettségi vizsgák – kihívások és válaszok

  NAT 2020-ra épülő érettségi vizsgák – kihívások és válaszok

  Workshop az új típusú érettségire történő oktatói felkészítés témakörében

  2024. febr. 26.
  Technikumi rangsor 2024

  Technikumi rangsor 2024

  Megjelent a 2024. évi tecnikumi rangsor. Ebben az évben is megtalálható a Teleki a legjobb 100 között. Gratulálunk!

  2024. febr. 22.
  A Teleki 2. a vármegyei ranglistán

  A Teleki 2. a vármegyei ranglistán

  A Karcagi SZC Teleki Blanka Gimnázium, Technikum és Kollégium ismét nagyon jó eredményt ért el! Most a Technikumi rangsor vármegyei listáján foglalja el az előkelő második helyet. Gratulálunk az iskola diákjainak, oktatóinak és a vezetőségnek!

  2024. febr. 8.


  KIMIKK
  CIBAKERT Mezőgazdasági Kft.COOP Szolnok Zrt.Essen Gyermekétkeztetési Kft.Fazekas Faipari Kft.FF Fémfeldolgozó Zrt.Hídknap Faipari Kft.K.F. Építőipari Kereskedelmi Szolgáltató Kft. DunaharasztiKun-Metalokála Kft.REXTOR KFT.Sándor Service Kft.SBS Kft.SZIMmetria Kft.TESCOTisza Balneum Hotel**** TiszafüredUNITRANS Kft.UniTurn Fémipari Kft.ZO-HA Trans Kft.
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Karcagi Szakképzési Centrum

    (5300) Karcag, Dózsa György út 29

   • Telefon: (06 59) 500 130

    E-mail: karcagiszc@karcagiszc.hu

    OM azonosító: 203040

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001026 Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000308


   2024Karcagi Szakképzési Centrum