Ugrás a fő tartalomra

(5300) Karcag, Dózsa György út 29


(06 59) 500 130

Széchenyi 2020

Hírek


2023. dec. 12.

    Jógyakorlatok megosztása a felnőttek oktatása, felnőttek képzése terén a Lábassyban

    2023. december 12-én a Karcagi SZC Lábassy János Technikum és Szakképző Iskolában workshopot rendeztünk centrumunk nyolc szakképző intézménye számára.

    Jógyakorlatok megosztása a felnőttek oktatása, felnőttek képzése terén a Lábassyban

    A marketingtevékenységtől a sikeres vizsgáig

    Jógyakorlatok megosztása a felnőttek oktatása, felnőttek képzése terén a Lábassyban

    1. december 12-én a Karcagi SZC Lábassy János Technikum és Szakképző Iskolában workshopot rendeztünk centrumunk nyolc szakképző intézménye számára.

    A résztvevők között üdvözölhettük Vida Tamás főigazgató urat, Moldván György főigazgató-helyettes urat, valamint igazgatókat, igazgatóhelyetteseket, gyakorlatioktatás-vezetőket, felnőttképzési vezetőt és iskolatitkárt, de képviseltették magukat a szakképzési centrum munkatársai is.

    A műhelymunka homlokterében a felnőttek oktatására, illetve a felnőttek képzésére irányuló tevékenység megszervezése és lebonyolítása állt. Előadónk, Kálmán Andrea Krisztina igazgató asszony részletesen bemutatta az intézményvezetésnek az iskola megmaradásáért és jövőjéért folytatott munkáját. Őszintén beszélt a felnőttképzési tevékenységhez vezető útról – a marketingtevékenységtől kezdve egészen a sikeres vizsgatevékenységig. Kiemelte az egységes, innovatív, példamutató és felelősségteljes gondolkodású vezetés, az összetartó oktatói testület, valamint a helyi partnerekkel való szoros kapcsolat fontosságát. Az intézményvezető asszony gondolataira reflektálva Szőke Szilárd igazgatóhelyettes úr felhívta a figyelmet az intézményi erősségek kiaknázására, a helyi munkaerőpiaci igények alapos felmérésére, illetve a környező települések felé történő nyitásra. Vida Tamás főigazgató úr megköszönve az intézményvezetés előadását, emlékeztetett az intézmények fejlesztési lehetőségeinek növekedésére, Moldován György főigazgató-helyettes úr pedig aláhúzta a minőségi oktatás és képzés megvalósításának fontosságát, valamint a speciális helyi munkaerőpiaci igényekhez való alkalmazkodást. Ezt követően az intézmények képviselői kötetlen beszélgetés során osztották meg egymással a felnőttek oktatása és képzése során szerzett tapasztalataikat.

    Ezúton is köszönjük törökszentmiklósi intézményünk vezetőségének és kollégáinak a műhelymunka lebonyolításában nyújtott segítségét, a tartalmas és hasznos információcserét, valamint a szíves vendéglátást.

    A jövő évben folytatódik a szakképzési centrumunkon belüli műhelymunka-sorozat, melynek célja a szakmai tudás, valamint a jógyakorlatok egymás közötti megismertetése, átadása.

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Jótékonysági festés

    Jótékonysági festés

    Példás összefogás: közösen festették ki a sérült gyerekeket ellátó épületet

    2024. jún. 3.
    Pedagógusnapi köszöntő

    Pedagógusnapi köszöntő

    Szeretettel köszöntjük oktatóinkat!

    2024. jún. 3.
    "Akik arra születtek…"

    "Akik arra születtek…"

    Pedagógus pályaorientációs rendezvény a Debreceni Egyetemen

    2024. máj. 23.


    KIMIKK
    CIBAKERT Mezőgazdasági Kft.COOP Szolnok Zrt.Essen Gyermekétkeztetési Kft.Fazekas Faipari Kft.FF Fémfeldolgozó Zrt.Hídknap Faipari Kft.K.F. Építőipari Kereskedelmi Szolgáltató Kft. DunaharasztiKun-Metalokála Kft.REXTOR KFT.Sándor Service Kft.SBS Kft.SZIMmetria Kft.TESCOTisza Balneum Hotel**** TiszafüredUNITRANS Kft.UniTurn Fémipari Kft.ZO-HA Trans Kft.
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Karcagi Szakképzési Centrum

        (5300) Karcag, Dózsa György út 29

      • Telefon: (06 59) 500 130

        E-mail: karcagiszc@karcagiszc.hu

        OM azonosító: 203040

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001026 Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000308


      2024Karcagi Szakképzési Centrum